A menyasszony sminkje…. A menyasszonyi smink jellemzője, hogy nem túl sok és nem túl kevés. Arra kell figyelni, hogy ne vigyük túlzásba, mert a kevesebb néha több, viszont arra is figyelni kell, hogy ne legyen halvány sem.

Ha nem vesszük figyelembe az arányokat akkor az ún. “maszk hatást” érjük el, ami nem igazán szép látvány, vagy ha az érem másik oldalát nézzük, akkor előjöhetnek nem kívánt bőrhibák, amit eddig észre sem vettünk. Másik dolog amit figyelembe kell venni, az az, hogy tartós legyen, akárcsak a frizura.Az sem mindegy milyen színeket használunk, mert vannak olyan nők akiknek a tél színei állnak jól, vannak akiknek az ősz színei. Ezt is szakember tudja megmondani.

A legfontosabb a házastársi csóknál az ajkak. Nem nagy öröm a vőlegény szempontjából, ha rúzsos ajkakkal mosolyog vissza a násznépre… Ebben is segítenek különféle technikák, amit szakember tud elvégezni.

Menyasszonyi frizura… Kiválasztásánál fontos és figyelembe kell venni az ara stílusát, ízlésvilágát, az esküvői ruhát,a fátyolt…díszeket…. nem beszélve az arcformáról……..és ez még nagyon kis része az összhangnak.

Ha nem előnyös frizurát választunk, az is előfordulhat, hogy nem kiemeli a menyasszonyt, hanem elrejti szépségét és előnyeit. Hallottam, olyat, hogy:”majd besütöm én magamnak”…., mert jó az úgy… Én erre azt kérdezem: mi van akkor, ha nem illik hozzá ez a frizura?

Nem érezné jobban magát, ha minden előnyös oldala meglenne mutatva..? A szakértő szem mindig minden szempontból az egyénhez illő frizurát választ és készít. Ezért nagyon fontos, hogy szakemberhez forduljon a leendő menyasszony. A szakértő szemek teljességet teremtenek…. és a fotós is ezt fogja visszaadni a képein.