Egy veterán autó mindig fantasztikusan mutat az esküvői menetben és az esküvői fotókon egyaránt. Az esküvői autók között külön kategóriát képviselnek a nyújtott limuzinok.

A limuzinok építése és használata természetesen az Egyesült Államokból származik, de mára abszolút elfogadottá vált a mi kis hazánkban is. Magyarországon minden lehetséges… (persze ennek az ellenkezője is igaz)
Lépjünk túl ezen a paradoxonon, hagyjuk Einsteint és higgyünk az állítás első felében.

Sokan azt hinnék, hogy ha a luxuslimuzinok csúcsát szeretnék esküvői autónak, akkor irány Bécs. Nem kell odáig menni! Nem bizony. Budapesten, Székesfehérváron is lehet kézműves remeket bérelni…

Legyünk extravagánsak, különcök és az eskü után pattanjunk egy század eleji vasparipára! Ha lehet azért ne vadászatnál használt zöld orosz terepjáróba… azzal nem járnátok jól! Nem elegáns, és az értékes ruhát is tönkre teszi.

Végre egy olyan dolog, amiben talán, vagy megközelítőleg talán, mi férfiak döntünk a szervezés közepette. Szándékaink szerint és nagy örömömre útjára bocsátunk egy újabb sorozatot, melyben teszteljük az esküvőre használatos autó mobilokat. Teszteléseink során, körbejárjuk a divatos oldtimer-eket és a futószalagról legördülő teljesen új konstrukciókat is. NEM SEMMI… Ezt állíthatom…